Till sidans huvudinnehåll

Vinmässa på Smådalarö Gård Hotell & Spa med Joe Fattorini

Tillsammans med Handpicked Wines presenterar Smådalarö Gård Hotell & Spa det nya konceptet ”Wine Weekend”, en helg fylld av upplevelser inom mat och dryck i januari fylld av spännande smakupplevelser.
Artikel-bild

Tillsammans med Handpicked Wines presenterar Smådalarö Gård Hotell & Spa det nya konceptet ”Wine Weekend”, en helg fylld av upplevelser inom mat och dryck i januari fylld av spännande smakupplevelser.

Sista helgen i januari, 26–28 januari, bjuder Smådalarö Gård Hotell & Spa in till en helg i vinets tecken med tre olika paket att välja mellan – Sparkling Friday, Splendid Saturday och Spectacular Weekend. Tillsammans med hotellets vinleverantör Handpicked Wines dukas det upp en till en vinmässa med flera producenter på plats. Ciceron för denna helg är vinprofilen Joe Fattorini, känd från tv-serien ”The Wine Show”.

På lördagen den 27 januari kan du bekanta dig med helgens vinproducenter och upptäcka viner från världens alla hörn. Under dagen kommer även vinproducenterna som är på plats att hålla i master classes där du har chans att fördjupa dig mer i vinproduktionen i respektive region.

– Med Wine Weekend vill vi erbjuda våra gäster en unik och minnesvärd upplevelse. Detta är en möjlighet för dig som gillar vin och vill utforska nya smaker och lära dig mer om vinets konst. Vi är glada över att få samarbete med Handpicked Wines, som är experter på att välja ut de bästa vinerna från hela världen. Tillsammans har vi skapat en helg som är en upplevelse utöver det vanliga, säger Ulrika Bergström, hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa.

    De fyra vinproducenterna som är på plats under helgen är Sandra Tavares Da Silva, Leon Femfert, Mireia Pujol-Buaquet och Silvia Bonomo, som alla skapar viner i olika regioner i världen. Förutom vinmässan får du under helgen njuta av matupplevelser i restaurangen Brasserie & Bränneri, avkoppling på Smådalarö Gård Spa och spännande provningar.

    För mer information & bokning: https://www.smadalarogard.se/erbjudanden/sasongens-upplevelser/wine-weekend/

    Smådalarö Gård Hotell & Spa är en unik året-runt-destination i Stockholms skärgård och drivs av Sabis, ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Med lång historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. Idag driver Sabis flera restauranger, caféer, hotell samt matbutiker. Företagets vision är att skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten genom att erbjuda förstklassig kvalité och service.

    Handpicked Wines erbjuder innovativa och spännande produkter på den svenska dryckesmarknaden och importerar vin från hela världen. Handpicked Wines fokus är på trendiga och annorlunda viner, ibland vågade druvblandningar, spännande vinregioner och alltid på vinmakare med extra ambition. Många av Handpicked Wines viner är ekologiskt eller biodynamiskt certifierade.