Till sidans huvudinnehåll

Jul på Sabis

En oförglömlig julupplevelse

Julen närmar sig och för oss på Sabis är det årets bästa högtid när det kommer till upplevelser. Kring juletid blir våra restauranger och hotell lite extra magiska, med den goda maten och de vackra dekorationerna. 

Vi skräddarsyr koncept utefter era önskemål för att skapa oförglömliga stunder tillsammans med era medarbetare. Boka in årets julbord, anordna en mysig julkonferens eller slå på stort och lämna stan och kom i julstämning på något utav våra hotelldestinationer.

Våra restauranger

Överraska kollegorna med julfirande i stan

Solna United

Julens middagar & konferenser

Kom i julstämning på Solna United och ta del av den varma känslan som restaurangen omfamnas av under juletid! Anordna en mysig julkonferens eller slå på stort med ett klassiskt julbord eller sittande julmiddag. Läs mer.

Vi anordnar middagar för upp till 500 personer. Pris från 395kr per person ex moms.

 

Sabis Haga

Jul med saluhallskänsla

Välkommen till Sabis Haga i Solna. Här kan du njuta av god mat, vackra juldekorationer och riktigt bra service. Ta med kollegorna och upplev årets julmiddag i en trivsam saluhalls-miljö.
Läs mer 

Vi anordnar middagar från 15 personer upptill 250 personer. Pris från 595kr per person ex moms.

Sagolik vy i decemberpå WGC24

Ta med kollegorna och avsluta året på bästa sätt på vår festvåning WGC24. Här finner ni allt för en lyckad julfest – god mat, vackra juldekorationer och en fantastisk vy över Stockholm i 360 grader.

Vare sig ni är ute efter en mingelfest, middag eller julfest så skräddarsyr vi er kväll efter era önskemål. Vi garanterar en minnesvärd upplevelse!

På WGC24 anordnar vi middagar för upp till 80 personer,
samt mingel för upp till 150 personer. 

Våra hotell

Magiska julkonferenser

Smådalarö Gård Hotell & Spa

Jul med skärgårdens smaker

Julbord-dessertbord-Krusenberg-Herrgård

Krusenberg Herrgård

En riktig herrgårdsjul

Adventsfrukost med tända ljus

Fågelbrohus

Upplev en lantlig jul