Till sidans huvudinnehåll

Vad vi gör

Gastronomi, service och destinationsutveckling

Med vår historia och tradition av kvalitet och service har vi på Sabis en unik position inom mat och service och driver idag restauranger, caféer, hotell- och mötesanläggningar samt matbutiker.

En unik position inom mat och service

Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Med vår historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service och driver idag restauranger, caféer, hotell- och mötesanläggningar samt matbutiker. På Sabis är vi ca 600 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för närmare en miljard kronor per år. Vår vision är att skapa ”Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten!”

På våra restauranger och hotell lagar vi all mat från grunden och jobbar kontinuerligt med att hitta de bästa råvarorna från utvalda gårdar och leverantörer, med hänsyn till både kvalitet och miljö. Vår satsning på kvalitet och utveckling har gjort att Sabis vunnit ett antal prestigefyllda priser, som det totala guldet i Culinary Olympics i kategorin Community Catering samt flera priser till Sabis Fältöversten bl.a. för ”Bästa butik” i Sverige. Som familjeföretag är vi måna om att ha goda relationer till våra medarbetare och vi är stolta över att vid flera tillfällen rankats inom top-10 i Universum undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. Välkommen till Sabis värld med passion för mat & möten.

/Caroline Cederblad, Styrelseordförande & Madeleine Brehmer, VD

Vår verksamhet

Vi älskar ständig utveckling

Restaurang & Service

Hotell

Butiker

Möten & Event

Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser

Läs mer om hur vi arbetar med våra kundproffs på Sabis.

Hållbarhet

Ett långsiktigt familjeföretag

Vår hållbarhetsvision är att vara branschledande
inom mat och miljö. Läs mer om våra fyra fokusområden:
inköp, socialt ansvar, energi och avfall. 

Sabis som samarbetspartner

Familjeföretaget med kundfokus & engagemang

Vi strävar efter att vara den bästa
samarbetspartnern i Sverige för mat och möten.