Till sidans huvudinnehåll

Våra anläggningar

Lokaler för alla tillfällen

I Stockholm eller strax utanför finner ni våra 8 event- och konferensanläggningar. Här finns lokaler och ytor för alla tillfällen, möten och festligheter. Vad sägs om storslagen fest på takvåningen på WGC24, kickoff i skärgårdens hjärta på Smådalarö Gård Hotell & Spa eller styrelsemöte på Solna United bara 4 minuter med pendeln från Odenplan?

Sabis

Citynära anläggningar

Fenix Sthlm

På nybyggda Fenix erbjuder vi 7 konferensrum för både små och stora grupper för upp till 100 personer i en exklusiv miljö. Med utvald design och generösa takhöjder välkomnar vi dig till en modern och social mötesplats.

Origo

Upptäck Origo i mötet mellan Solna och Sundbyberg, endast 8 min från Stockholm city. Här finner du moderna konferenslokaler, grönskande takterrasser, en välkomnande lounge och sorlande bistro.

WGC24

7 event- och konferenslokaler högst upp på Wennergren skrapan med utsikt över Stockholm. Här skapar ni arrangemang i en unik och
exklusiv förpackning bland utvald design och inredning.

Sabis

Citynära anläggningar

Nordic Forum

5 event- och konferenslokaler i pulserande Kista. Sobra färger och fina lokaler med mycket ljusinsläpp, perfekt för alla typer av möten, stora som små. 

Solna United

7 event- och konferenslokaler precis intill Solna Station. Bara 4 minuter med pendeln från Odenplan och nära stadens puls kan ni på Solna United arrangera möten, både stora och små.

Sabis

Destinationer strax utanför stan

Smådalarö Gård

12 event- och konferenslokaler i skärgårdens hjärta. I den sagolika festlokalen Werket njuter ni av 7 meters takhöjd och utsikt över Hemviken.

Fågelbrohus

14 event- och konferenslokaler mitt på lantliga Värmdö. Här konfererar ni i fräscha lokaler med naturen utanför fönstret, flera sociala salonger för mingel och en matsal för storslagna middagar.

Krusenberg Herrgård

11 event- och konferenslokaler i anrika miljöer. 
En unik plats för alla typer av arrangemang,
där historiens vingslag ständigt är närvarande. 

Event- & konferensbokning

Vi har en central bokningsavdelning som hjälper dig att hitta rätt anläggning för just ditt arrangemang. Detta team är proffs på våra mötesanläggningar och hjälper dig att skräddarsy er upplevelse utifrån era önskemål och behov. 

Telefon: 08-522 061 00
Mail: konferens@sabis.se