Till sidans huvudinnehåll

Restaurang Retro

En 60-tals inspirerad lunchpärla

Kanske Norrmalms bäst bevarade hemlighet? I botten på landmärket Wenner-Gren Center hittar du restaurang Retro. En 60-tals inspirerad pärla som levererar riktigt bra lunch på tallrik. Alltid till bra pris. Du väljer mellan ett antal rätter samt ”veckans rätt”. När säsongen tillåter erbjuder vi dessutom en rofylld uteservering på innergården.  Som alltid när du äter på en Sabis-restaurang äter du hemlagat på noga utvalda råvaror. Varmt välkommen!

Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering

Vi fixar maten både till vardag och fest

Beställ catering från oss på Sabis för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Via vår webbshop är du bara några klick från att bjuda någon på en riktigt god lunch, komma med en smarrig tårta till kalaset eller varför inte ta med en vällagad middag hem?

Vårt Café

Petite Sabis Wennergren Center

Öppet vardagar: 07.30-16.00

Petite Sabis i Wennergren Center finner du direkt intill huvudentrén och är en levande mötesplats i hjärtat av fastigheten. Här köper du nybakat bröd till frukost, en god kopp kaffe, lättare lunch och annat smått & gott.

En mysig oas när du vill bjuda ditt möte på en bit mat, en kollega på en fika eller när du behöver sitta avskilt och arbeta från en ny kreativ plats. 

Varmt välkommen! 

Restaurang Retro

Adress & kontakt

 • Adress:
  Restaurang Retro - Wennergren Center
  Sveavägen 166
  113 46 Stockholm

 • Kontakt:
  Mail: wgc@sabis.se
  Telefon: 08 571 419 26

Wenner-Gren Center

Öppettider

Restaurang Retro
Vardagar kl 11:00-13:00

Petit Sabis Café & Takeaway
Vardagar kl 07:30-16:00

WGC24 Konferens
Vardagar kl 08:00-17:00