Till sidans huvudinnehåll

Restaurang Retro

En 60-tals inspirerad lunchpärla

Kanske Norrmalms bäst bevarade hemlighet? I botten på landmärket Wenner-Gren Center hittar du restaurang Retro. En 60-tals inspirerad pärla som levererar riktigt bra lunch på tallrik. Alltid till bra pris. Du väljer mellan ett antal rätter samt ”veckans rätt”. När säsongen tillåter erbjuder vi dessutom en rofylld uteservering på innergården.  Som alltid när du äter på en Sabis-restaurang äter du hemlagat på noga utvalda råvaror. Varmt välkommen!

Tyvärr har vi tekniska problem och kan därför inte ladda upp veckans meny, men varmt välkommen på lunch precis som vanligt!

Catering

Vi fixar maten både till vardag och fest

Beställ catering från oss på Sabis för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig med din beställning.

Synpunkter & önskemål

Vi älskar feedback

Vi vill gärna veta vad just du tycker om Restaurang Retro!

Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse när du besöker Restaurang Retro. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.

Vårt Café

Petite Sabis Wennergren Center

Öppet vardagar: 07.30-16.00

Petite Sabis i Wennergren Center finner du direkt intill huvudentrén och är en levande mötesplats i hjärtat av fastigheten. Här köper du nybakat bröd till frukost, en god kopp kaffe, lättare lunch och annat smått & gott.

En mysig oas när du vill bjuda ditt möte på en bit mat, en kollega på en fika eller när du behöver sitta avskilt och arbeta från en ny kreativ plats. 

Varmt välkommen! 

Restaurang Retro

Adress & kontakt

 • Adress:
  Restaurang Retro - Wennergren Center
  Sveavägen 166
  113 46 Stockholm

 • Kontakt:
  Mail: wgc@sabis.se
  Telefon: 08 571 419 26

Wenner-Gren Center

Öppettider

Restaurang Retro
Vardagar kl 11:00-13:00

Petit Sabis Café & Takeaway
Vardagar kl 07:30-16:00

WGC24 Konferens
Vardagar kl 08:00-17:00