Till sidans huvudinnehåll

Bistro Victor

Klassiska smaker i en internationell atmosfär

Välkommen till Bistro Victor, där matlagning förvandlas till konst. På vår meny hittar du klassiska bistrorätter kombinerat med smaker från världens alla hörn. Njut av vällagad mat i en personlig och pulserande miljö.

Bistro Victor

God mat lagad från grunden 

På Bistro Victor äter du god mat i en inspirerande miljö, här kan du njuta av klassiska bistrorätter såväl som nya smakupplevelser med inspiration från världens alla hörn. I vårt kök har vi fokus på hållbarhet och lagar mat på en stor andel ekologiska och hållbara råvaror. 

Bistro Victor har sommarstängt 21/6-18/8.

Catering

Sommar & studentmeny285 kr per person

Beställ catering för sommarens alla festliga tillfällen! 

Café

Nybryggt kaffe& gott fika 

I vårt café kan du ta en paus från vardagen och njuta av matupplevelser från morgon till kväll. Till frukost erbjuder vi färskpressade juicer, smoothies och ett stort utbud av både smörgåsar och sötsaker. Till lunch har vi utmärkta val för dig som vill ha något snabbt och enkelt, som fräscha sallader eller wraps med smaker från världens alla hörn. Närmare kvällen erbjuder vi vår färdiga middagskasse, ett perfekt val för dig som önskar snabb och enkel matlagning.

Origo Top Bar

Cocktails& smakupplevelser

Upptäck vår takbar Origo Top Bar! Låt dig förtrollas av vårt exklusiva utbud av signaturcocktails, noggrant utvalda viner och smårätter som tar smakupplevelsen till nya höjder. Uppe på taket kan du njuta av en enastående utsikt och en avslappnad atmosfär där du kan koppla av med ditt sällskap.

Catering

Matupplevelsertill livets allafestligheter 

Vi levererar catering i Stockholmsområdet, vi skapar matupplevelser både till vardags och fest! Oavsett om det är mingel med plockmat, ett event med buffé eller en sittande trerättersmiddag, så skräddarsyr vi vår leverans efter era önskemål. Vi har ett gediget utbud till livets alla festligheter.

Event

Minnesvärdastunder

Planerar du ett event, stort som litet, privat eller för jobbet? Vi skräddarsyr ditt event för att kunna skapa minnesvärda stunder där varje detalj tas om hand. Från fantastisk mat och dryck till hög kvalité på service. Kontakta oss så hjälper dig att planera ditt nästa event.

Möten & Konferens

En dynamisk mittpunktför alla sinnen

Bistro Victor är beläget på Origo, mellan Solna och Sundbyberg. Här erbjuder vi flera konferens- och mötesrum för effektiva möten och inspireriande konferenser. Välkommen till en mötesplats utöver det vanliga, där inspirationen hämtats från hotellvärlden. 

Bistro Victor

Adress & kontakt

Bistro Victor

Öppettider

Café
Vardagar kl 07:30-17:30

Bistro Victor 
Vardagar kl 11:00-13:30

Bistro Victor har sommarstängt 21/6-18/8.