Till sidans huvudinnehåll

Sabis som samarbetspartner

Familjeföretaget med kundfokus och engagemang

Sabis ägs till 100 % av familjen Andersson, som är operativa i bolaget och väldigt aktiva ägare. Vi driver Sabis med stort personligt engagemang och med kunden i fokus. Vi strävar efter att vara den bästa samarbetspartnern i Sverige för mat och möten. 

Nära till beslut

Sabis har en platt organisation och all sin verksamhet i Stockholmsområdet. Det gör oss snabba och flexibla, så att vi kan ställa om snabbt och anpassa oss efter kundernas önskemål.

Kundanpassade koncept

Vi tror att varje kund och varje marknad är unik. Därför jobbar vi med kundanpassade koncept, som utformas i dialog med våra partners och kunder. Vår styrka är vår lyhördhet och att anpassa sortiment, menyer, service och produkter efter kundernas önskemål.

”Jag är Kundupplevelsen” – Sabis arbetsmetodik

Som samarbetspartner till Sabis kan du känna dig trygg med att vi är proffs på den service vi levererar. Alla på Sabis jobbar med en tydlig arbetsmetodik – ”Jag är kundupplevelsen”. På så vis säkrar vi hög kvalitet i kundupplevelsen - alltid, varje dag.

Bred kompetens

Sabis har en unik bredd i sin kompetens, då vi har verksamhet i tre olika affärsområden – matbutiker, restauranger och service samt hotell. Våra affärsområden jobbar tätt tillsammans och lär sig ständigt av varandra. Det kan röra sig om nya produkter, mattrender, koncept eller kundbeteenden som dyker upp, där vi hämtar idéer mellan våra områden.

Långsiktighet och ekonomisk stabilitet

Sabis är ett starkt bolag med en stabil ekonomi. Som samarbetspartner till oss kan Du känna dig trygg med att vi håller det vi lovar, har ordning och reda och att vi är långsiktiga i vårt sätt att driva bolaget.

Samarbetsformer  

Vi har jobbat med mat och service sedan 1874 och med företagssamarbeten sedan 1949. Under dessa år har vi blivit proffs på att tillsammans med kunder och samarbetspartners sy ihop ett samarbete som blir win-win för båda parter. Vi har bra mallar och rutiner, men vet också vikten av att anpassa alla samarbeten efter kunden och förutsättningarna på den lokala marknaden. Vi jobbar med allt ifrån kommersiella hyresavtal till operatörsavtal, management fee-avtal och facility management avtal för servicetjänster. Vill du veta mer om servicetjänster? Kontakta Katrina Ström.

 

Arbeta tillsammans med oss

Vi älskar ständig utveckling

Restaurang- & Servicetjänster

Butiker

Hotell

Möten & Event

Hållbarhet

Ett långsiktigt familjeföretag

Vår hållbarhetsvision är att vara branschledande
inom mat och miljö. Läs mer om våra fyra fokusområden:
inköp, socialt ansvar, energi och avfall.