Till sidans huvudinnehåll

Petite Sabis

Måltidslösningar för hela dagen

Välkommen till Petite Sabis som vi kallar "Lilla Sabis", perfekt för dig som söker en snabb, enkel och riktigt bra måltidslösning alla tider på dagen. Råvaror och delikatesser utvalda och tillagade med Sabis kvalitetskrav i botten, att ta med eller äta på plats i den varma miljön som bäst beskrivs som fransk torghandel. Petite Sabis ligger precis utanför vår stora matbutik, Sabis Fältöversten. 

Utvalda råvaror och delikatesser

Petite Sabis är för dig som söker en snabb, enkel och riktigt bra måltidslösning alla tider på dagen. Här hittar du färdiga lösningar för frukost, lunch och middag men du har också möjligheten att plocka ihop din egen måltid efter just ditt tycke och smak. Självklart är alla råvaror och delikatesser utvalda och tillagade med Sabis kvalitetskrav i botten. Allt inramat av en varm och välkomnade miljö som kanske bäst beskrivs som en fransk torghandel. Ta med eller sitt här, du väljer själv!

Vår Räkmacka har redan hunnit blivit smått legendarisk här på Östermalm, lasagnen är ett ständigt återkommande inslag och den lyxiga fikabuffén har beskrivits som ”för bra för att missas.” I varmmatsbaren hittar du dagligen ett antal olika lunch- och middagsalternativ och om du äter här hos oss, varför inte också unna dig något gott att dricka från baren? 

Petite Sabis

Öppettider & Kontakt

  • Öppettider:
    Vardagar kl 08.00 - 20.00
    Lördagar kl 10.00 - 18.00
    Söndagar kl 11.00 - 17.00

  • Kontakt: 
    Telefon: 08 545 856 78