Till sidans huvudinnehåll

Våra butiker

Utvalda produkter och råvaror

Vår passion för mat och service utgör grunden för upplevelsen i våra butiker, att handla mat ska både vara kul och inspirerande. Utöver Sabis Fältöversten driver vi flera butiker i samarbete med Hemköp genom ett franchiseavtal. Gemensamt för alla är noga utvalda lägen och en hög servicegrad. Låt våra kundproffs ute i butikerna ge dig tips och råd för livets alla måltider och hållbar handling. 

Upptäck våra butiker

En oas för den matintresserade

Sabis Fältöversten

I hjärtat på Fältöversten på Östermalm i Stockholm finner du Sabis Fältöversten. Sedan 1874 har vi försett stockholmarna med kvalitativa råvaror och delikatesser från världens alla hörn och här frossar du vid chark och fiskdisken, det delikata ostrummet och vårt egna bageri. Men här hittar du också allt för vardagen där bredden på vårt sortiment är svåröverträffad och våra duktiga kundproffs hjälper dig gärna med tips kring mat för alla tillfällen. 

Besök butiken

Matglädje & Personlig service

Hemköp Sickla

Belägen i Sickla Galleria bjuder denna butik på matglädje och gastronomiska lösningar för den matintresserade. Förutom noga utvalda råvarorna efter säsong finner du här ett stort utbud av ekologiska varor, färdigmat och härliga färskvaror samt en stor frukt- och gröntavdelning. Delikatesser att plocka med hem från vår köttbod, ostrum och fiskdisk. På plats i butiken finns både kockar och engagerad personal som bjuder på personlig service samt tips och råd. 

Besök butiken

Till både vardag & fest

Hemköp Näsby Park

Med utmärkta P-möjligheter och omedelbar närhet till Roslagsbanan i kombination med ett generöst utbud med extra fokus på färskvaror är det här butiken för den matintresserade. Nyrenoverat och fräscht gör det lika enkelt som inspirerande att handla här till både vardag och fest. Vi är även Postnord-ombud.

Besök butiken

För folk i farten

Hemköp Gullmarsplan

Belägen på knutpunkten Gullmarsplan ligger denna nyrenoverade, moderna butik med extra fokus på färskvaror och färdiga måltidslösningar. Perfekt när du har bråttom iväg eller är sen hem. Dessutom erbjuder vi riktigt schyssta öppettider.

Besök butiken

Butiken i centrum

Hemköp Fruängen

Välsorterat utbud, massor av klipp med extra fokus på frukt- och grönt. Med sitt centrala läge nära T-banan gör vi det enkelt och smidigt för dig att handla i vardagen. Vi är även ombud för Postnord.

Besök butiken

En enklare vardag

Hemköp Tullinge

Här hittar du det mesta du behöver, alltid till bra priser. Med generösa öppettider och centralt läge med närhet till Tullinge station är det smidigt att handla när du är på väg, allt för att göra vardagen lite smidigare. Vi är även ombud för Postnord.

Besök butiken