Till sidans huvudinnehåll

Våra servicetjänster

Sabis en fullservice leverantör

Sabis är en professionell och flexibel leverantör inom worklife hospitality med ett stort utbud av servicetjänster såsom restaurangdrift, caféer, receptionsbemanning, mötes- och kontorsservice, fastighetsservice, lokalvård och posthantering. Vi har en unik position inom mat och service genom vår 150 år långa historia och tradition av kvalitet.

Sabis Servicetjänster

Hög servicegrad, trivselfaktor och kundupplevelser

Gästservice

Med värdskap och service möter vi gästen varje dag.

Support Service

Vi erbjuder stödfunktioner som får din vardag och verksamhet att fungera smidigt. 

Mat & dryckesservice

Vi har arbetat med matglädje sedan 1874 och erbjuder matupplevelser och koncept för alla tillfällen och verksamheter. 

Community Service

Vi brinner för att skapa levande mötesplatser med konferens, aktiviteter och event. Skräddarsytt innehåll anpassat för er vardag.

Mervärden för dina medarbetare

Vi hjälper er att skapa en attraktiv arbetsplats genom att leverera en hög servicegrad, trivselfaktor och kundupplevelse. Varje kund är unik, därför sätter vi oss ned tillsammans och ser på er verksamhets behov för att sedan hitta lösningar som är skräddarsydda efter era önskemål.

Vi skapar platser där människor trivs & vill vara

För oss handlar servicetjänster om de små sakerna som tillsammans blir det stora perspektivet och helheten, helt enkelt hur er verksamhet upplevs av medarbetare, kunder och andra besökare. Ett trevligt bemötande i receptionen, ett välstädat kontor, grönskande växter och tydligt hållbarhetstänk för post och godshantering, dessa är små men viktiga faktorer för helhetsupplevelsen. Vi erbjuder Worklife Hospitality och med vår kompetens inom service, mat och upplevelser hjälpa er att skapa en plats där människor trivs och vill vara.

Hållbarhet

Ett långsiktigt familjeföretag

Vår hållbarhetsvision är att vara branschledande
inom mat och miljö. Läs mer om våra fyra fokusområden:
inköp, socialt ansvar, energi och avfall.