Till sidans huvudinnehåll

Våra restaurangtjänster

För företag och fastighetsägare

Vi på Sabis Restauranger erbjuder god mat lagad från grunden med ett genuint och kundanpassat värdskap – allt för att skapa Sveriges bästa Kundupplevelse inom Mat och Möten.

Vi skräddarsyr ett koncept som passar just er

Oavsett vad ni söker för typ av restaurangerbjudande till ert bolag eller fastighet så kan vårt kreativa team skräddarsy ett koncept som passar just er. Ett samarbete där era drömmar och önskemål alltid står som central utgångspunkt. En bistro, ett café, en klassisk matsal eller varför inte en saluhall? Berätta era visioner, så skapar vi tillsammans förutsättningarna för att lyckas!

Kundanpassat värdskap

Enkelt, precis som det låter! Vi sätter alltid kunden i första rummet och utvecklar mat- och servicekoncept utifrån önskemål. Vi erbjuder alltid flera maträtter att välja till lunch och i våra caféer, här finns något gott och näringsrikt för alla. Personlig service, glädje och kreativitet skapar ett klimat där både våra medarbetare och gäster mår bra och där vi alltid strävar efter att nå vår vision Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten.

Läs mer om vårt

Matmanifest

Vår matkvalitet består av flera faktorer där god mat lagad från grunden är en av dessa.

Vi älskar ständig utveckling

Upptäck våra:

Restauranger

Koncept

Catering

Vi fixar maten både till vardag och fest

Beställ catering från oss på Sabis för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Via vår webbshop är du bara några klick från att bjuda någon på en riktigt god lunch, komma med en smarrig tårta till kalaset eller varför inte ta med en vällagad middag hem?

Hållbarhet

Ett långsiktigt familjeföretag

Vår hållbarhetsvision är att vara branschledande
inom mat och miljö. Läs mer om våra fyra fokusområden:
inköp, socialt ansvar, energi och avfall.