Till sidans huvudinnehåll

Nyheter

Pressrum & inspiration

Ständig utveckling är ett av våra ledord - Här presenteras våra senaste nyheter och aktuell information om vårt arbete inom mat, möten, service, destinationsutveckling och butik. 

 • Artikel-bild

  Sabis öppnar Hagastadens nya mat- och konferensdestination Fenix Sthlm

  Nu öppnar Fenix Sthlm, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden. Med sin omsorgsfulla och moderna design samt Gastropol - deli, bar och bistro ska Fenix Sthlm bli den självklara mötesplatsen i den nya och snabbväxande stadsdelen Hagastaden.

 • Artikel-bild

  Matdestinationen Hemköp Sickla firar 1 år

  Den 1 september firar Hemköp Sickla ett år i Sickla Galleria. Hemköp Sickla har under året blivit en populär matdestination där kunderna särskilt uppskattar Sabis ostrum med ostar från hela världen, den välsorterade köttboden med utbud från svenska gårdar samt den manuella fiskdisken med säsongens färska fisk och skaldjur.

 • Artikel-bild

  Succékonceptet ”Spökigt Höstlov” på Krusenberg Herrgård är tillbaka

  För tredje året i rad kan de familjer som vågar, checka in på anrika Krusenberg Herrgård under höstlovsveckan. Herrgården bjuder på en skrämmande kul vistelse som blir en minnesvärd upplevelse för stora som små. Här finns möjlighet att delta i både pumpatävling och spökjakt samt njuta av kvalitetstid med sällskapspel, lek i naturen och goda måltider i herrgårdens restaurang.

 • Artikel-bild

  Nu släpps artisterna som spelar på Live på Smådalarö Gård i sommar

  Sedan 2015 har några av Sveriges mest folkkära artister gästat musikkonceptet ”Live på Smådalarö Gård” på Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms skärgård. De varma sommarkvällarna bjuder på en gastronomisk upplevelse som följs av en konsert under bar himmel. Först ut i år är Linnea Henriksson och därefter följer Jakob Hellman, Lisa Ekdahl och Titiyo tillsammans med bandet Sunnan.

 • Artikel-bild

  Smådalarö Gård Hotell & Spa vinner pris för Stockholms bästa spahotell

  Den 24 april gick Travel News Business Forum 2023 av stapeln i Stockholm och under kvällen delades nio Wilhelmina Skoghpriser ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Smådalarö Gård Hotell & Spa i Stockholms skärgård kammade hem den ärofyllda titeln ”Stockholms bästa spahotell”.

Presskontakter

Caroline Cederblad

Ägare & styrelseordförande 
Caroline.cederblad@sabis.se

Madeleine Brehmer

Ägare & VD
Madeleine.brehmer@sabis.se

Patrick Benjaminsson

Kommersiell chef 
Patrick.benjaminsson@sabis.se