Till sidans huvudinnehåll

Nyheter

Pressrum & inspiration

Ständig utveckling är ett av våra ledord - Här presenteras våra senaste nyheter och aktuell information om vårt arbete inom mat, möten, service, destinationsutveckling och butik. 

 • Artikel-bild

  Smådalarö Gård Hotell & Spa vinner Haninge arkitekturpris 2022

  Smådalarö Gård Hotell & Spa har röstats fram som årets vinnare i Haninge arkitekturpris. Tillsammans med arkitektur- och designbyrån Koncept totalrenoverades hotellet under två år och juli 2021 slog dörrarna upp för en helt unik destination i Stockholms skärgård.

 • Artikel-bild

  Unik matdestination när Sabis öppnar Hemköp Sickla

  Idag den 1 september slår Sabis upp dörrarna till en ny matbutik i Sickla Galleria. Hemköp Sickla blir likt flaggskeppsbutiken Sabis Fältöversten en unik matdestination med hög kvalité och personlig service i fokus. “Vi har vågat att ta ytterligare ett kliv för att förverkliga vår vision om Sveriges bästa matbutik” säger Sabis VD Madeleine Brehmer.

 • Artikel-bild

  Helen Sjöholm nästa stjärna till Live på WGC24

  Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med ytterligare en stjärna under hösten. Den 7 oktober ger den folkkära artisten Helen Sjöholm en intim konsert med guldkorn från hennes långa karriär. Det populära eventet Live på WGC24 är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden.

 • Artikel-bild

  Krusenberg Herrgård öppnar Sjöcafé intill Mälaren

  Under sommarsäsongen 2022 öppnar det anrika hotellet Krusenberg Herrgård ett Sjöcafé vid Mälarens strand. Här ska gästerna kunna njuta av lunch, fika, glass, bad och avkoppling i en välkomnande och storlagen miljö.

 • Artikel-bild

  Charlotte Perrelli sprider stjärnglans på Wenner-Gren Center i höst

  Premiär 17 september - Landmärket Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med höstens första spelningar. Det populära eventet är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden. Ett 70-tal gäster bjuds på en intim spelning där man kommer artisten riktigt nära.

Presskontakter

Caroline Cederblad

Ägare & styrelseordförande 
Caroline.cederblad@sabis.se

Madeleine Brehmer

Ägare & VD
Madeleine.brehmer@sabis.se

Hanna Holfve

Marknadsansvarig
Hanna.holfve@sabis.se