Till sidans huvudinnehåll

Nyheter

Pressrum & inspiration

Ständig utveckling är ett av våra ledord - Här presenteras våra senaste nyheter och aktuell information om vårt arbete inom mat, möten, service, destinationsutveckling och butik. 

  • Artikel-bild

    Helen Sjöholm nästa stjärna till Live på WGC24

    Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med ytterligare en stjärna under hösten. Den 7 oktober ger den folkkära artisten Helen Sjöholm en intim konsert med guldkorn från hennes långa karriär. Det populära eventet Live på WGC24 är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden.

  • Artikel-bild

    Krusenberg Herrgård öppnar Sjöcafé intill Mälaren

    Under sommarsäsongen 2022 öppnar det anrika hotellet Krusenberg Herrgård ett Sjöcafé vid Mälarens strand. Här ska gästerna kunna njuta av lunch, fika, glass, bad och avkoppling i en välkomnande och storlagen miljö.

  • Artikel-bild

    Charlotte Perrelli sprider stjärnglans på Wenner-Gren Center i höst

    Premiär 17 september - Landmärket Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med höstens första spelningar. Det populära eventet är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden. Ett 70-tal gäster bjuds på en intim spelning där man kommer artisten riktigt nära.

  • Artikel-bild

    Ny kommersiell chef på Sabis

    Patrick Benjaminsson är ny kommersiell chef på Sabis. Patrick har en lång och bred erfarenhet inom marknad och försäljning, där han bland annat varit marknads- och försäljningschef på Dramaten, marknadschef på Norstedts samt byråledare inom PR- och kommunikation.

  • Artikel-bild

    Håkan Åkerström till Sabis styrelse

    Bergendahls tidigare VD Håkan Åkerström är ny styrelseledamot i mat och serviceföretaget Sabis AB. Han tillträdde sin roll under första kvartalet 2022.

  • Artikel-bild

    Sommarens artister på Smådalarö Gård presenteras

    Smådalarö Gård Hotell & Spa är tillbaka med det bejublade musikkonceptet ”Live på Smådalarö Gård”. Sommarens utvalda stjärnor är en spännande mix med några av landets mest folkkära artister. Först ut är Sabina Ddumba och därefter följer Niklas Strömstedt, Deportees, Ana Diaz, Lisa Nilsson tillsammans med Mattias Torell och sista kvällen gästar Frida Hyvönen den intima scenen.

Presskontakter

Caroline Cederblad

Ägare & styrelseordförande 
Caroline.cederblad@sabis.se

Madeleine Brehmer

Ägare & VD
Madeleine.brehmer@sabis.se

Hanna Holfve

Marknadsansvarig
Hanna.holfve@sabis.se