Till sidans huvudinnehåll

Nyheter

Pressrum & inspiration

Ständig utveckling är ett av våra ledord - Här presenteras våra senaste nyheter och aktuell information om vårt arbete inom mat, möten, service, destinationsutveckling och butik. 

 • Artikel-bild

  Sanna Nielsen är vårens artist på Live på WGC24 i Wenner-Gren Center

  Musikkonceptet Live på WGC24 är tillbaka och nu presenteras vårens kommande livespelningar med artisten Sanna Nielsen. Med två exklusiva datum, den 9 och 16 februari, kommer gästerna att få uppleva en intim livespelning samtidigt som de avnjuter en välkomponerad trerättersmiddag.

 • Artikel-bild

  Sabis öppnar Hagastadens nya mat- och konferensdestination Fenix Sthlm

  Nu öppnar Fenix Sthlm, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden. Med sin omsorgsfulla och moderna design samt Gastropol - deli, bar och bistro ska Fenix Sthlm bli den självklara mötesplatsen i den nya och snabbväxande stadsdelen Hagastaden.

 • Artikel-bild

  Matdestinationen Hemköp Sickla firar 1 år

  Den 1 september firar Hemköp Sickla ett år i Sickla Galleria. Hemköp Sickla har under året blivit en populär matdestination där kunderna särskilt uppskattar Sabis ostrum med ostar från hela världen, den välsorterade köttboden med utbud från svenska gårdar samt den manuella fiskdisken med säsongens färska fisk och skaldjur.

Presskontakter

Caroline Cederblad

Ägare & styrelseordförande 
Caroline.cederblad@sabis.se

Madeleine Brehmer

Ägare & VD
Madeleine.brehmer@sabis.se

Patrick Benjaminsson

Kommersiell chef 
Patrick.benjaminsson@sabis.se