Till sidans huvudinnehåll

Nyheter

Pressrum & inspiration

Ständig utveckling är ett av våra ledord - Här presenteras våra senaste nyheter och aktuell information om vårt arbete inom mat, möten, service, destinationsutveckling och butik. 

 • Artikel-bild

  Håkan Åkerström till Sabis styrelse

  Bergendahls tidigare VD Håkan Åkerström är ny styrelseledamot i mat och serviceföretaget Sabis AB. Han tillträdde sin roll under första kvartalet 2022.

 • Artikel-bild

  Sommarens artister på Smådalarö Gård presenteras

  Smådalarö Gård Hotell & Spa är tillbaka med det bejublade musikkonceptet ”Live på Smådalarö Gård”. Sommarens utvalda stjärnor är en spännande mix med några av landets mest folkkära artister. Först ut är Sabina Ddumba och därefter följer Niklas Strömstedt, Deportees, Ana Diaz, Lisa Nilsson tillsammans med Mattias Torell och sista kvällen gästar Frida Hyvönen den intima scenen.

 • Artikel-bild

  Sabis vald till prestigeprojektet Fenix Sthlm

  Prestigeprojektet Fenix Sthlm, en ny mötesplats av högt internationellt snitt i Hagastaden, har valt familjeföretaget Sabis som leverantör av mat- och servicetjänster. Bakom storsatsningen på den klassiska industribyggnaden från 70-talet står Scius som representerar amerikanska Invesco Real Estate. Den nya kontorsbyggnaden kommer omfatta kontor och co-workingytor i exklusiv miljö där hyresgästerna

 • Artikel-bild

  Live-musik med vy över Stockholm

  Premiär den 20 maj - Landmärket Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med årets första spelningar. Det populära eventet är en mix av en lyxig och intim musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden. Ett begränsat antal gäster kommer artisten riktigt nära på 24:e våningen, där festvåningen och baren erbjuder en spektakulär vy, högt över takåsarna.

 • Artikel-bild

  Christian Madsen ny hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa

  Christian Madsen tar över rodret som hotelldirektör på Smådalarö Gård Hotell & Spa. Hotellet nylanserades som en av Sveriges främsta destinationer inom aktivitet och avkoppling sommaren 2021 och har sedan dess listats som ett av de mest attraktiva spahotellen att besöka strax utanför Stockholm. Christian kommer senast från positionen som VD på Hotel At Six på Brunkebergstorg i Stockholm.

 • Artikel-bild

  Sabis öppnar ny butik i Sickla

  Mat- och serviceföretaget Sabis expanderar och öppnar ny matbutik i Sickla. Butiken byggs i Sickla Galleria, som ägs av Atrium Ljungberg, och kommer ingå i Sabis samarbete med Axfood och heta Hemköp Sickla.

 • Artikel-bild

  Matupplevelser och digital utveckling på Sabis nya bistro-koncept

  I fastighetsbolaget Fabeges nya kontorskomplex i Råsunda, driver mat- och serviceföretaget Sabis lunchrestaurang för hyresgäster och allmänhet. Nu lanserar de sitt nya koncept Bistro Sabis där man vill erbjuda en bättre matupplevelse än den mer klassiska företagsrestaurangen. Konceptet kombinerar kvalitet och mattradition med ny teknik där målet är att möta den moderna lunchgästen på bästa sätt.

Presskontakter

Caroline Cederblad

Ägare & styrelseordförande 
Caroline.cederblad@sabis.se

Madeleine Brehmer

Ägare & VD
Madeleine.brehmer@sabis.se

Hanna Holfve

Marknadsansvarig
Hanna.holfve@sabis.se