
Skandia
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Skandia äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på matochprat@skandia.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.

Dagens lunch
Skandia - Vecka 27
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Fläskpannkaka på svenskt bacon serveras med skirat smör och lingonsylt
-
Kycklingköttbullar i tomatsås med riven grana padano och örtslungad pasta casarecce
-
Palak paneer med tomat, halloumi och spenat serveras med myntayoghurt och ris
-
EXTRA: Sötpotatisgryta *vegan
-
-
Tisdag
-
Nattbakad spetsbringa från dalsjöfors serveras med rödvinssås, bacon och potatismos
-
Pocherad stillahavsflundra med hummersås, räkor och krossad potatis
-
Bourani banjan- Afghansk tomat och auberginegryta serveras med yoghurt och quinoa
-
-
Onsdag
-
Spaghetti bolognese på svensk 50/50 nöt och baljfärs och rotfrukter serveras med parmesankräm
-
Stekt panerad sej med remouladsås, citron, dill och kokt potatis
-
Risnudelwok med grönsaker, sojaprotein och edamambönor serveras med limedressing
-
-
Torsdag
-
Lågtempad kalv tri tip med Caesardressing, rostad potatis, romansallad och krutonger
-
Fransk fiskgryta med tomat, vitlök och saffran, serveras med aioli, krutonger och kokt potatis
-
Vegetarisk stroganoff på vegokorv med lök och paprika serveras med ris,saltgurka och gräddfil
-
-
Fredag
-
Panerad schnitzel serveras med rostad potatis, kryddsmör, och citron
-
Lök -och broccolipaj serveras med färskostkräm och spenatsallad
-
Skandia
Adress & kontakt
- Adress:
Restaurang Mat & Prat - Skandia
Lindhagensgatan 86
112 18 Stockholm - Kontakt:
Mail: matochprat@skandia.se
Telefon: 070 508 15 82
