desktop
phone

Restaurangtjänster

för företag & fastighetsägare

God mat lagad från grunden

Vi på Sabis Restauranger erbjuder god mat lagad från grunden med ett genuint och kundanpassat värdskap – allt för att skapa Sveriges bästa Kundupplevelse inom Mat och Möten.

Oavsett vad ni söker för typ av restaurangerbjudande till ert bolag eller fastighet så kan vårt kreativa team skräddarsy ett koncept som passar just er. Ett samarbete där era drömmar och önskemål alltid står som central utgångspunkt. En bistro, ett café, en klassisk matsal eller varför inte en saluhall? Berätta era visioner, så skapar vi tillsammans förutsättningarna för att lyckas!

Vill du veta mer?
Kontakta oss så berättar vi allt om möjligheterna att arbeta med oss på Sabis Restauranger.
>> Maila Katrina Wallroth Ström   – Affärsområdeschef
>> Maila Tobias Gustavsson  – Driftchef
>> Maila Sofie Träff. – Driftchef

kravslider

Hållbarhet värdskap & HNS

Hållbarhet, kundanpassat värdskap & HNS-filosofin är en del av vårt DNA på Sabis Restauranger.  

Hållbarhet
– Vi har ett koncept som kallas ”Bondens val” som bland annat innebär att vi alltid serverar svensk kyckling och gris, vi fokuserar på en meny som är närproducerad och/eller lokalt odlad och vi har en hög andel ekologiska och KRAV-märkta produkter i vårt sortiment. Detta går hand i hand med vårt budskap “Mat lagad från grunden”, vilket innebär att vår mat alltid är “
härlagat”, ej transporterat samt att vi arbetar med riktigt duktiga kockar som uppskattar friheten att få bestämma sina egna menyer.  

Kundanpassat värdskap
– Enkelt, precis som det låter! Vi sätter alltid kunden i första rummet och utvecklar mat- och servicekoncept utifrån kundens önskemål och drömmar. Vi erbjuder alltid flera maträtter att välja till lunch och i våra caféer, här finns något gott och näringsrikt för alla. 
Personlig service, glädje och kreativitet skapar ett klimat där både våra medarbetare och gäster mår bra och där vi alltid strävar efter att nå vår vision Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten.

HNS-filosofi står för “Hållbar, Näringsrik & Smakfull”
 – Maten vi serverar ska alltid vara så hållbar som möjligt samt fylld med näring som ger gästen energi och välmående och därigenom kan bidra till en förbättrad hälsa och mindre sjukdom. Maten ska vara full av smaker och inspirera gästen att testa nytt på plats men även själv hemma i köket.  

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer