DeLaval
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På DeLaval äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Dagens lunch
DeLaval - Vecka 16
Pris 120kr:-
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Trädgård: Ugnsbakad spetskål med rostade rotfrukter och vitvinssås
-
Indonesiska pannbiffar med currysås
-
Dagens sallad: Tonfisksallad med ägg och gröna ärtor
-
-
Tisdag
-
Trädgård: Kikärts- och blomkålsgryta med myntayoghurt
-
Lasagne al forno
-
Dagens sallad: Tonfisksallad med ägg och gröna ärtor
-
-
Onsdag
-
Trädgård: Pasta med bönor, chili och paprika serveras med Grana Padano
-
Persiljepanerad fiskfilé med chiliremoulad
-
Dagens sallad: Rostbiff och potatissallad
-
-
Torsdag
-
Trädgård: Halloumi Stroganoff med paprika och vitlök
-
Mustig högrevsgryta med rostad potatis
-
Ärtsoppa med svenskt fläsk KRAV och hemlagade pannkakor KRAV, hemkokt sylt och vispad grädde KRAV
-
Dagens sallad: Rostbiff och potatissallad
-
-
Fredag
-
Trädgård: Spenatbollar med auberginesås och basmatiris
-
Örtpanerad kyckling med paprika och kokossås serveras med ris
-
Dagens sallad: Rostbiff och potatissallad
-
INFO
Köket ber om överseende med att det kan förekomma ändringar på menyn. Har ni frågor om innehåll och allergier så fråga gärna köket.
VI TAR ANSVAR FÖR MILJÖN
I restaurangen använder vi alltid svenskt kött och fågel samt miljömärkt fisk. Vi är även KRAV certifierade och vårt matsvinn går till biogas.
DeLaval
Adress & kontakt
- Adress:
DeLaval International AB
Gustaf de Lavals väg 15
147 21 TUMBA - Kontakt:
Mail: krubban.rest@sabis.se
Telefon: 08-530 665 83