desktop
phone

Att jobba på Sabis

Våra värderingar & kultur

Värderingar & kultur

På Sabis jobbar ca 600 st medarbetare. De är våra ansikten utåt och vi kallar dem för Kundproffs. Här kan du möta några av våra Kundproffs och höra vad de jobbar med samt hur de tycker att det är att jobba hos oss på Sabis.

FILMER FRÅN VÅRA ENHETER
Här kan du möta några av våra Kundproffs och höra vad de jobbar med samt hur de tycker att det är att jobba hos oss på Sabis. Klicka direkt på enhetens namn nedan för att se filmen.

Bokning & Försäljning
Svea konferens & matsal – Pratikertjänst
Skandia
Näringslivets Hus
Sabis Fältöversten

Hemköp Gullmarsplan
Hemköp Näsby Park
Hemköp Tullinge

Restaurang Sabis Haga
Bistrot – Martin & Servera
Bistro Bryggeriet – Octapharma
Smådalarö Gård
Retro – Wenner-Gren Center 
Sabis Huvudkontor 

VÅRA GRUNDVÄRDERINGAR
Våra tre grundvärderingar genomsyrar hela vår verksamhet och har tagits fram tillsammans med Sabis medarbetare. Värderingarna kommuniceras aktivt och skapar en gemenskap, delaktighet och trygghet i företaget – Alla vet vad som gäller!

1. ALLTID NÖJD KUND
Alla på Sabis påverkar kundens upplevelse. Hos oss får kunden ett vänligt bemötande från en glad och trevlig medarbetare. Varje kund ska alltid vara nöjd och vilja komma tillbaka!

2. ANSVAR
Vår insats är avgörande för resultatet. Därför visar vi professionalism, ansvar och lojalitet mot Sabis mål och policys.

3. RESPEKT
Vi har stor respekt för kunden, för varandra och för vår miljö. Med ärlighet och laganda är vi goda ambassadörer för Sabis.

DELAKTIGHET PÅ SABIS
Vi vill driva ett företag där alla medarbetare känner delaktighet och glädje. Varje butik, restaurang och hotell är som ett företag i företaget, med en egen plan, bemanning, budget och mål. I våra ögon är det bästa sättet att skapa engagemang och ansvarstagande.

KOLLEKTIVAVTAL OCH LÖN
Sabis har kollektivavtal med HRF, Unionen och Handels vilket innebär att vi har alla försäkringar och pensionspremier som är kopplade till kollektivavtalet. På Sabis kan du känna dig trygg med att du alltid är garanterad lön och semester. Dessutom erbjuder vi alla medarbetare olika förmåner tex. friskvårdsbidrag, massage och rabatter. Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationerna Visita och Svensk Handel.

KOMPETENSUTVECKLING INOM SABIS
Sabis Akademien är vårt utbildningsprogram där vi erbjuder våra medarbetare olika utbildningar och utveckling. Några exempel är: medarbetardagar, ledarskap, konceptutbildningar (t.ex. Bondens Val och café), praktiska och teoretiska kurser inom mat och dryck, SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete) och inspirationsföreläsningar etc. Vi genomför även studiebesök för att hämta inspiration från rådande mat- & mötestrender.

ATT VÄXA INOM SABIS
Vi jobbar aktivt med att attrahera nya talanger, men också med att uppmuntra till intern rörlighet. Att byta jobb internt ger medarbetarna möjlighet att hitta nya utmaningar och att fortsätta utvecklas inom Sabis. På Sabis har vi ett tätt samarbete mellan våra enheter. För våra medarbetare som är redo för nya utmaningar finns det stora möjligheter att byta arbetsplats då det finns tre olika affärsområden att välja mellan. Idag driver vi 25 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker.

LEDARE INOM SABIS LEDER MED GLÄDJE
Ledarskapet är präglat av mod, omtanke, nyfikenhet, glädje och personligt ansvar. För kunder, medarbetare, kollegor, verksamhet och resultat.

Våra ledare har förmåga att:
– Vara förebild
– Visa vägen
– Involvera & Engagera
– Leverera resultat

ATT DELTA I TÄVLINGAR OCH UTMANA OSS SJÄLVA
Att delta i tävlingar får oss att utvecklas, hitta nya idéer och bli bättre. Det stärker även vår interna stolthet och är en stor del av vår kultur. Vi ska inte vara störst, men bäst!

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer