 
                    Skandia
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Skandia äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på matochprat@skandia.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
 
        Dagens lunch
Skandia - Vecka 44
God mat lagad från grunden
- 
                                            Måndag- 
                                                            "Önskerätt" Gräddstuvad "Pytt Bellman" med inlagda rödbetor och persilja 
- 
                                                            Stekt potatisgnocchi med pumpa, grönkål och svamp, serveras med tomatsås 
- 
                                                            Vegansk böngryta med tomat och saffran, serveras med cous cous och örtkräm 
- 
                                                            Pumpasoppa med tandori 
 
- 
                                                            
- 
                                            Tisdag- 
                                                            Nattbakad oxbringa serveras med rödvinsky, svartrot och rostad potatis 
- 
                                                            Pankoöverbakad sejfilé serveras med dillslungad potatis och citrondressing 
- 
                                                            Tortellini med ricotta och spenat, serveras med ostsås och riven grana padano 
- 
                                                            Potatis & purjolökssoppa 
 
- 
                                                            
- 
                                            Onsdag- 
                                                            Ugnsrostad fläsksida från Dalsjöfors, serveras med saffransrisotto och tomatsky 
- 
                                                            Pocherad kapkummel med skirat smör, ägg och persilja, serveras med kokt potatis 
- 
                                                            Stekta risbiffar med soja, sesam och vitlök, serveras med äggnudelwok och srirachamajonnäs 
- 
                                                            Bönsoppa 
 
- 
                                                            
- 
                                            Torsdag- 
                                                            Boeuf bourguignon med syltlök, bacon och champinjoner, serveras med potatismos 
- 
                                                            Thailändsk fiskgryta med rödcurry, kokosgrädde och lime, serveras med ris 
- 
                                                            Nordafrikansk tomatgryta "shakshuka", med lök, paprika och ägg, serveras med quinoa 
- 
                                                            Spenatsoppa 
 
- 
                                                            
- 
                                            Fredag- 
                                                            Lasagne al forno, serveras med tomatsallad och riven grana padano 
- 
                                                            Rotsellerischnitzel, serveras med grönärtskräm och rostad potatis 
- 
                                                            Soppa 
 
- 
                                                            
Skandia
Adress & kontakt
- Adress: 
 Restaurang Mat & Prat - Skandia
 Lindhagensgatan 86
 112 18 Stockholm
- Kontakt: 
 Mail: matochprat@skandia.se
 Telefon: 070 508 15 82
 
         
                         
                         
                 
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                            