 
                    Sabis Haga Saluhall
Trivsam saluhalls-miljö
Här äter du buffélunch i en trivsam Saluhalls-miljö. Alltid med hembakat bröd och en salladsbuffé som är något utöver det vanliga. Du betalar ett och samma pris och äter sen vad du vill - enklare kan det inte bli att äta en god, näringsriktig lunch utefter ditt eget tycke och smak. Självklart finns alltid både kött-, fisk- och vegetarisk alternativ på menyn. Som alltid när du äter på en Sabis-restaurang äter du hemlagat på noga utvalda råvaror. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten både till vardag och fest
Veckans lunch
Sabis Saluhall Haga - Vecka 44
Pris 149:-:-
Vi serverar god mat lagad från grunden
- 
                                            Måndag- 
                                                            Orientalisk vegofärspanna på svenska baljväxter med kardemummayoghurt 
- 
                                                            Krämig pasta penne rigate med scampi, purjolök och spenat samt grana padano 
- 
                                                            Tandooridoftande kyckling med vindaloo currysås och yoghurt 
- 
                                                            Texas chili på nötkött och paprika 
- 
                                                            Småkaka till kaffet 
 
- 
                                                            
- 
                                            Tisdag- 
                                                            Falafel på svenska gula ärtor med harissasås, hummus och pitabröd 
- 
                                                            Pocherad kolja med krämig olivsås 
- 
                                                            Hjortfärsbiffar med västerbottencrème, viltsky och rostad potatis 
- 
                                                            Rostad pumpasoppa med ingefära och kardemumma 
- 
                                                            Småkaka till kaffet 
 
- 
                                                            
- 
                                            Onsdag- 
                                                            Panpizza med champinjoner, paprika och rödlök 
- 
                                                            Parmesangratinerad sejfilé med broccoli och vitvinssås 
- 
                                                            Flygande Jakob med kyckling, banan bacon och rostade cashewnötter 
- 
                                                            Krämig tomatsoppa med rostad vitlök och oregano 
- 
                                                            Småkaka till kaffet 
 
- 
                                                            
- 
                                            Torsdag- 
                                                            Pasta casarecce med cocktailtomat, paprika, kalamataoliver och champinjoner samt grana padano 
- 
                                                            Gratinerad sejfilé med grov senap och buljongkokta rotfrukter 
- 
                                                            Kreolsk gryta med fläskytterfilé och chorizo 
- 
                                                            Ärtsoppa med fläsk eller vegetarisk 
- 
                                                            Nystekt pannkaka med Hagas jordgubbssylt, blåbärssylt och vispad grädde 
 
- 
                                                            
- 
                                            Fredag- 
                                                            Vindaloodoftande grönsakscurry med dahl och Hagas äppelchutney 
- 
                                                            Havets wallenbergare med potatismos och skaldjurssås 
- 
                                                            Pepparbakad rostbiff med rödvinssås bearnaise och rostad klyftpotatis 
- 
                                                            Dagens soppa 
- 
                                                            Fredagsdessert 
 
- 
                                                            
Vi är KRAV-märkta
Vi använder endast KRAV-märkta ägg, kaffe, mjölk, vispgrädde, lingon, bagerivetemjöl, strösocker, äppeljuice, naturell yoghurt och krossade tomater.
Allergener
Ofta är det endast en av komponenterna i lunchen som innehåller en specifik allergen. Prata med oss i så ordnar vi en bra lunchtallrik åt dig.
 
        Synpunkter & önskemål
Vi älskar feedback 
Vi älskar 
feedback 
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Sabis Haga Saluhall! 
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse när du besöker Sabis Saluhall. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.
Sabis Haga
Adress & kontakt
- Adress: 
 Restaurang Sabis Haga
 Frösundaleden 2D
 169 67 Solna
- Kontakt: 
 Mail: haga@sabis.se
 Telefon:08-687 77 50
Öppettider
Haga Saluhall
Lunch serveras 11.00-13.30 
Catering kan beställas mellan 08.00-16.00
Café
Måndagar 08.00-15.00 
Tisdag-torsdag 08.00-16.00
Fredagar 08.00-13.30
 
         
                         
                         
                 
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
        