 
                    Praktikertjänst
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Praktikertjänst äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
 
        Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på sabis@ptj.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Synpunkter & önskemål
Vi älskarfeedback
Vi älskar
feedback
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Praktikertjänst!
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse när du besöker Praktikertjänst. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.
 
        Dagens lunch
Praktikertjänst - Vecka 44
Pris 125 kr:-
God mat lagad från grunden
- 
                                            Måndag- 
                                                            Falukorv i ugn klassiker i repris med potatispuré och bostongurka 
- 
                                                            Vegetarisk jambalaya med tzay protein och sweet chili 
 
- 
                                                            
- 
                                            Tisdag- 
                                                            Fiskgryta moqueca de camarao, sejfilé, lime, chili, kokosmjölk och vitlök 
- 
                                                            Bön enchiladas med avokadodipp, tomatsalsa och stekt ris 
 
- 
                                                            
- 
                                            Onsdag- 
                                                            Färsfestival (nötfärslimpa) med skysås och stektpotatis, inlagdgurka 
- 
                                                            Risotto på höstsvamp och quorn samt riven pecorino 
 
- 
                                                            
- 
                                            Torsdag- 
                                                            Pannkakor med sylt och grädde Gluten och laktosfria finns i köket 
- 
                                                            Koreansk fläskgryta med ingefära, sesamfrön och salladslök samt basmatiris 
- 
                                                            Vegetarisk bourguignon med svamp, syltlök och grönalinser 
 
- 
                                                            
- 
                                            Fredag- 
                                                            Höstgryta med råröda lingon, potatispuré och jordärtskocka 
- 
                                                            Parmesan och zuccinibiffar med yoghurtsås 
 
- 
                                                            
VI HAR ÖPPET
Frukost 7.30 - 9.30 Lunch 11 - 13.30
VISSTE DU ATT
Vi lagar mat från grunden så hållbart som möjligt. Använder endast svensk fågel, fläsk och miljömärkt fisk. Mjölk, grädde, ägg, bananer och kaffe är alltid EKO.
Praktikertjänst
Adress & kontakt
- Adress: 
 Restaurang Praktikertjänst
 Adolf Fredriks Kyrkogata 9
 103 55 Stockholm
- Kontakt: 
 Mail: sabis@ptj.se
 Telefon: 010 128 37 01 alt. 010 128 39 01
 
                         
                         
                 
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                             
                                                            