
Carnegie
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Carnegie äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på carnegie@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Carnegie - Vecka 25
Pris 132:-
Vi serverar god mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Bakad spetskål med brynt smör, soja, cashewnötter, ris och sesam
-
Spaghetti bolognese serveras med grana padano och basilika
-
Sallad med fetaost, oliver och basilika
-
-
Tisdag
-
Krämig tortellini serveras med röd pesto, rostade solrosfrön och persilja
-
Fiskgryta bouillabaisse med tomat, saffran, fänkål, aioli och kokt färskpotatis
-
Pyttipanna med stekt ägg, saltgurka och rödbetor
-
Sallad med fetaost, oliver och basilika
-
-
Onsdag
-
Midsommarbuffé med sillar, ägghalvor, gravad lax och kokt potatis
-
Vegetarisk broccoli- och fetaostpaj
-
Kalv tri-tip serveras med bearneisesås, rostad potatis och vitlöksstekta haricots verts
-
Jordgubb- och rabarberkaka med flädergrädde
-
-
Torsdag
-
Broccoli- och spenatsoppa med handskalade räkor
-
Pannkakor med hemkokt sylt & vispad grädde
-
Stekt gnocchi med sparris, brynt smör, citron och mozzarella
-
Kyckling- och gröncurry gryta med kokosmjölk, ris och koriander
-
En god sommarsallad
-
-
Fredag
-
Stängt!
-
Allergener
Ofta är det endast en av komponenterna i lunchen som innehåller en specifik allergen. Prata med oss i så ordnar vi en bra lunchtallrik åt dig.
Ursprung
Vi serverar alltid svensk kyckling och svenskt fläskkött, för övrigt ursprung, fråga oss gärna!
Carnegie
Adress & kontakt
- Adress:
Carnegie
Regeringsgatan 56
111 56 Stockholm - Kontakt:
Mail: carnegie@sabis.se
Telefon: 08 588 690 55 alt. 08 588 690 50