Till sidans huvudinnehåll

Sabis Saluhall Haga

Trivsam saluhalls-miljö

Här äter du buffélunch i en trivsam Saluhalls-miljö. Alltid med hembakat bröd och en salladsbuffé som är något utöver det vanliga. Du betalar ett och samma pris och äter sen vad du vill - enklare kan det inte bli att äta en god, näringsriktig lunch utefter ditt eget tycke och smak. Självklart finns alltid både kött-, fisk- och vegetarisk alternativ på menyn. Som alltid när du äter på en Sabis-restaurang äter du hemlagat på noga utvalda råvaror. Varmt välkommen!

Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Julerbjudande

Jul medsaluhallskänsla

Snart är julen här och på Sabis Haga finns det flera möjligheter till att komma i julstämning med era medarbetare!

Festlig julmiddag, konferens, klassiskt julbord eller varför inte en mysig grötfrukost? Här kan du njuta av god mat, vackra juldekorationer och riktigt bra service.Ta med kollegorna och upplev årets julupplevelse i en trivsam saluhalls-miljö. Läs mer 

 

Vi anordnar middagar från 15 personer upp till 250 personer.

Catering

Vi fixar maten både till vardag och fest

Beställ catering från oss på Sabis för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Via vår webbshop är du bara några klick från att bjuda någon på en riktigt god lunch, komma med en smarrig tårta till kalaset eller varför inte ta med en vällagad middag hem?

Synpunkter & önskemål

Vi älskar feedback 

Vi vill gärna veta vad just du tycker om Sabis Saluhall Haga! 

Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse när du besöker Sabis Saluhall. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.

Sabis Haga

Adress & kontakt

Öppettider

Haga Saluhall

Lunch serveras 11.00-13.30 
Catering kan beställas mellan 08.00-16.00

Café

Måndagar 08.00-15.00 
Tisdag-torsdag 08.00-16.00
Fredagar 08.00-13.30