Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 46
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Risnudelwok med grön curry, citrongräs, saltrostade cashewnötter och äggrulle
-
Räkbowl med ekologiskt svartris, syrlig gurka, rostade sesamfrö och limemajonnäs
-
Kalvtritip med syrlig dillgräddsky, kokt potatis och sotad morot
-
-
Tisdag
-
Gräddig svamppasta med grönkål och grana padano
-
Asiatisk fiskgryta med röd curry, koriander, lime och jasminris
-
Kålpudding på svensk naturbetesfärs, gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis
-
-
Onsdag
-
Japansk kålpannkaka med sesammajonnäs, tonkatsusås och rädisa
-
Mandelbakad rimmad kolja med curryremoulade, svenska höstäpple, dill och kokt potatis
-
Grillad svensk karré med choritzosmul, mojo rojo, picklade trattkantareller och klyftpotatis
-
-
Torsdag
-
Majsfritters med jalapeño, tzatziki, klyftpotatis och krassecrudité
-
Chicken tikka masala med myntayoghurt, saltrostade cashewnötter och basmatiris
-
-
Fredag
-
Morotsråraka med grillade grönsaker, fetaost och rosmarinmajonnäs
-
Grillad flankstek med glasnudelsallad, koriander, rostad cashewnöt och nuoc cham
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41