
Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 37
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Kikärtspannkaka med grillade grönsaker, ekologisk Fetaost, basilika och Kalamonoliver 0,66CO2e
-
Fisk och skaldjurspaella med saffran, vitt vin, avorioris, aioli, citron och dill 1,12 CO2e
-
Tomatiserad salciccapasta med fänkål, persilja och Grana Padano1,37 CO2e
-
-
Tisdag
-
Rostade rödbetor, vegansk tryffelmajo, saltbakade kikärtor och korngrynssallad 0,68 CO2e
-
Panerad miljömärkt sejfilé, remoulade, gröna ärtor, kokt potatis, citron och dill 0,83 CO2e
-
Pingvinklubba E.M.V. med BBQglace, Mac ´n´chees, coleslaw och cowboyböna 2,09CO2e
-
-
Onsdag
-
Raggmunk med picklad trattkantarell, rårörda lingon och persilja 0,62 CO2e
-
Rimmad kolja i grön curry, kokosmjölk, chili, lime och jasminris 1,14 CO2e
-
Marinerad hel vaktel med sparrisskum, jordärtskockspuré, gulbeta och kycklingsky 1,05 CO2e
-
-
Torsdag
-
Linslasagne med mozzarella, tomat och basilika 0,83 CO2e
-
Sticky fried chicken på svensk lårfilé med kimchii och Gochujangsås och jasminris 1,62 CO2e
-
-
Fredag
-
Potatisterrin med färskostkräm, stekt ostronskivling, lingon, brynt lökbuljong & rostad grön
-
Helgrillad ryggbiff med Bistrots bearnaise, kökets pommes frites och tomatsallad 4,91 CO2e
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41