Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för jobbets alla tillfällen. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Synpunkter & önskemål
Vi älskarfeedback
Vi älskar
feedback
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Martin och Servera!
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 44
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Bönchili på ekologiska bönor, krispig tortilla, ris, gräddfil och koriander 0,65co2e
-
Fisk-och skaldjurspaella på avoriris, fänkål, rostad paprika och aioli 1,8co2e
-
Krämig kycklingpasta med soltorkad tomat, basilika, svartpeppar och Grana Padano 1,94co2e
-
-
Tisdag
-
Majspannkaka med rostad sötpotatis, örtkeso och salladslök 0,9co2e
-
Tomatiserad fiskgryta på rimmad sej med fänkål, potatis och räkmajonnäs 1,4co2e
-
Pannbiff på svensk naturbetesfärs med brynt lök, rostad morot, timjansky och saltgurka 3,2co2e
-
-
Onsdag
-
Råraka med ekologiska korallinser, rosmarincrème, vinägerkokt champinjon och rädisa 0,8 co2e
-
Grillad lax med rostade gulbetor, grönkål och gräddig citronsås 2,7co2e
-
Soja- och vitlöksmarinerad fläskkotlett med potatisgratäng, sky och grillad tomat 2,2co2e
-
-
Torsdag
-
Kikärtsfalafel med tabbouleh, limemarinerad svensk rödkål och rökt paprikayoghurt 0,85co2e
-
Wokat fläsk i röd curry med äggnudlar, vårlök, lime och rostade jordnötter 2,4co2e
-
-
Fredag
-
Pannoumistroganoff med rostad paprika, yoghurt, saltgurka och ris 1,1co2e
-
Boeuf bourguignon på svenskt högrev med lök, champinjon, knaprigt bacon, potatispuré och persilj
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41