Till sidans huvudinnehåll

Sabis öppnar Hagastadens nya mat- och konferensdestination Fenix Sthlm

Nu öppnar Fenix Sthlm, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden. Med sin omsorgsfulla och moderna design samt Gastropol - deli, bar och bistro ska Fenix Sthlm bli den självklara mötesplatsen i den nya och snabbväxande stadsdelen Hagastaden.
Artikel-bild
Gastropol - deli, bar & bistro. Foto: Simon Karlsson

Nu öppnar Fenix Sthlm, en unik mat- och konferensdestination vid Torsplan i Hagastaden. Med sin omsorgsfulla och moderna design samt Gastropol - deli, bar och bistro ska Fenix Sthlm bli den självklara mötesplatsen i den nya och snabbväxande stadsdelen Hagastaden.

Fenix Sthlm är en levande mötesplats med fokus på hög kvalitet på service och mat. Här står Sabis som helhetsleverantör och erbjuder gäst-, mat-, dryckes- och supportservice. På Fenix Sthlm finns förutom deli, bar och bistro även konferenslokaler, öppna ytor för spontana möten, gym och en exklusiv takbar för möten, mingel och after work.

– Vi är så glada att äntligen få välkomna gäster till Fenix Sthlm, en mötesplats med fokus på utveckling, innovation, hållbarhet och en bra arbetsmiljö. Här kan du boka inspirerande konferenser och effektiva möten i våra moderna lokaler och på Gastropol - deli, bar & bistro kan du njuta av matupplevelser hela dagen i en modern och avkopplande miljö, säger Margareta Gustavsson, platschef på Fenix Sthlm.

  Gastropol är Fenix Sthlms deli, bar och bistro och matupplevelsen drivs av Mattias Berggren, Food & Beverage Manager. Mattias har över 20 års erfarenhet i krogbranschen och har varit delaktig i skapandet av flera framgångsrika restauranger och koncept, såsom Omaka, Eataly och Strandvägen 1. I restaurangens deli kan man njuta av hälsosamma frukostar, fräscha sallader, hembakade pizzor och nybryggt kaffe och i bistron serveras det lunch i en välkomnande miljö med utvald design och inredning. Gastropol lagar mat på en stor andel ekologiska och hållbara råvaror och samarbetar med flera lokala gårdar och producenter.

  – Jag är så glad att få vara en del av Gastropol och att få skapa en ny matdestination i Hagastaden. I delin erbjuder vi allt från frukost, fika och gott kaffe till lunch och after work. Vi har även ett eget bageri där vi bakar allt bröd och fika. I vår bistro serverar vi lunch i en fantastisk miljö. Här hittar man både dagens lunch och en à la carte meny som innefattar såväl klassiska rätter som helt nya smakupplevelser. Med vår starka bistromeny och bordsbokning vill vi vara det självklara valet för affärslunch i Hagastaden, säger Mattias Berggren, Food & Beverage Manager på Gastropol.

  Konferensdelen i Fenix Sthlm består av sju konferensrum med plats för upp till 100 personer. Konferenslokalerna är omsorgsfullt designade av Studio Stockholm för att erbjuda gästerna en inspirerande miljö där kreativitet och produktivitet flödar. Längst upp i huset finns även en exklusiv takbar med utsikt över Vasastans takåsar. Här kommer det kontinuerligt att anordnas event men takbaren är även möjlig att hyra för hyresgäster såväl som för externa företag och personer.

  För intervjuförfrågningar och övriga pressfrågor, kontakta presskontakt:
  Patriksson Group
  Adam Nord
  Adam.nord@patrikssongroup.com
  +46 (0) 736 140 482

  Mer information, menyer & bordsbokning:
  - Gastropols öppettider
  Deli: 07.30-20.00
  Bistro: 11.00-14.00
  - Upptäck Gastropol, se menyer & boka bord: https://gastropol.se/
  - Upptäck konferenslokaler & takterrass på Fenix Sthlm: https://www.sabis.se/moten-event/vara-anlaggningar/fenix-sthlm/