Till sidans huvudinnehåll

Helen Sjöholm nästa stjärna till Live på WGC24

Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med ytterligare en stjärna under hösten. Den 7 oktober ger den folkkära artisten Helen Sjöholm en intim konsert med guldkorn från hennes långa karriär. Det populära eventet Live på WGC24 är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden.
Artikel-bild

Landmärket Wenner-Gren Centers musikkoncept Live på WGC24 är tillbaka med ytterligare en stjärna under hösten. Den 7 oktober ger den folkkära artisten Helen Sjöholm en intim konsert med guldkorn från hennes långa karriär. Det populära eventet Live på WGC24 är en mix av en exklusiv musik- och matupplevelse med en enastående utsikt över huvudstaden. På 24:e våningen bjuds ett 70-tal gäster på en intim spelning, där man kommer artisten riktigt nära, tillsammans med en trerätters middag.

Under hösten gör även Charlotte Perrelli två spelningar och fler stjärnor från den svenska musikhimlen kommer att avslöjas senare.

Det är med stor glädje jag ser fram emot konserten på WGC24 där jag kommer bjuda på godbitar från min egen repertoar samt några personliga favoriter. Jag kommer även dela med mig av glada minnen och händelser från min karriär under den här exklusiva kvällen som hålls i ett mindre, intimt format, säger Helen Sjöholm.

Spelningarna sker på 24:e våningen, där festvåningen och baren erbjuder en unik miljö med spektakulär vy högt över takåsarna. ”Live på WGC24” är ett avskalat koncept i intim krogmiljö där flera av den svenska artisteliten har hunnit gästa under åren.

Att kunna erbjuda så högkvalitativa artister i denna exklusiva inramning med maten, och den fantastiska utsikten gör kvällen till ett kärt minne. Formatet ”Live på WGC24” skiljer sig från den klassiska konserten och som gäst kommer du artisten riktigt nära, säger Tobias Gustavsson, Driftschef på Wenner-Gren Center.

Aktuella spelningar på WGC24
• 17 september Charlotte Perrelli
• 23 september Charlotte Perrelli
• 7 oktober Helen Sjöholm

WGC24, festvåningen på Wenner-Gren Center med 360° vy över huvudstaden drivs av Sabis som även äger Smådalarö Gård Hotell & Spa där konceptet med mat- och livemusikkvällar startade 2015. För mer information om tider, priser och biljetter: www.wgc24.se/live

För mer information:
Hanna Holfve, Marknadsansvarig Sabis AB
Mobil: 076 136 26 94
e-post: hanna.holfve@sabis.se
www.wgc24.se/live/