Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 17
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Råraka med sparris, rostad gulbeta och rosmarinmajonnäs
-
Tomatiserad fiskgryta med fänkål, morot, dill och aioli
-
Pyttipanna med stekt ekologiskt ägg, rödbeta, och persilja
-
-
Tisdag
-
Ekologisk kikärtscurry med blomkål, myntayoghurt, picklad lök och basmatiris
-
Örtbakad kolja med gräddkokt savoykål, örtsalsa samt quinoa. och spenatsallad
-
Spaghetti "Carbonara" på Sorunda bacon, äggula, Grana Padano, svartpeppar och persilja
-
-
Onsdag
-
Melanzane på aubergine, mozzarella och Grana Padano med basilikapesto och gröna bönor
-
Ångad sej med lime, chili, morot, jasminris och röd curry
-
Biff Lindström med rödbeta och kapris, persiljesmör, rödvinssky samt råstekt potatis
-
-
Torsdag
-
Bön "Bourgogne" med grillad portabella, schalottenlök, potatispure och gräslök
-
Crispy chicken med syrlig soja- och vitlökssås, vårlök samt jasminris
-
-
Fredag
-
Fried rice med grönsaker, böngroddar, sesam pak choi och sojavingrette
-
Lättrökt lammkebab i Liba med vitlöksås, het tomatsås, sumaclök och hummus
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41