
Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 25
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré 1,64kg CO2e per/port
-
Ostpaj på SRB rödbrokig, svensk grön sparris, örtvinegrette och ekologiska linser 0,59kg CO2 pe
-
Gratinerad fiskgratäng med potatispuré och purjolök 0,75 CO2e per/port
-
-
Tisdag
-
Nötfärslasagne på naturbetesfärs med tomat, basilika och mozzarella 1,16kg CO2e per/port
-
Rimmad kolja med gubbröra, örtslungad svensk färskpotatis och brynt smör 0,82kg CO2e per/port
-
Morotsråraka med böncremé på ekologiska vita bönor med färskkål och fetaost 0,42kg CO2e per/
-
-
Onsdag
-
Grillad lättrökt iberico pluma med mac ´n´chees, coleslaw och cowboyböna 1,13kg CO2e per/port
-
Böntacos med tomatsalsa, vegansk chilimajonnäs, syrlig rödkål, lime och koriander 0,37kg CO2e p
-
Kräftrisotto med rostad fänkål, chili och riven MoS parmesan 1,19kg CO2e per/port
-
-
Torsdag
-
Fläskwok med jordnötssås, kokosgrädde, koriander och jasminris 1,02kg CO2e per/port
-
Gratinerad rostad gulbeta på surdegslevain med rosmarinhonung och linssallad 0,47kg CO2e per/port
-
-
Fredag
-
Stängt
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41