Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!
Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för jobbets alla tillfällen. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Synpunkter & önskemål
Vi älskarfeedback
Vi älskar
feedback
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Martin och Servera!
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.
Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 48
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Napolitansk pizza med konfiterad portabella, sötpotatis, picklad lök och mozzarella 0,86co2e
-
Krämig pasta med kräftstjärtar, krispig västerbottenost och dill 1,5co2e
-
Syrliga isterband med persiljestuvad potatis, Bistrots inlagda rödbetor och dijonsenap 2,4co2e
-
-
Tisdag
-
Krämig polenta med grillade grönsaker, ekologisk fetaost, oliver och riven Grana Padano 1,3co2e
-
Sesambakad laxfilé med asiatisk gurksallad, chilimajonnäs och jasminris 1,9co2e
-
Dragonbakad svensk kycklinglårfilé med coleslaw, sky och rostad potatis 1,8co2e
-
-
Onsdag
-
Grönkålspaj med Srb Rödbrokig ost, ekologisk linssallad och fetaostyoghurt 1,6co2e
-
Rimmad miljömärkt sej med röd curry kokos, koriander, pak choi och jasminris 1,6co2e
-
Spaghetti bolognese på svensk naturbetesfärs med riven Grana Padano 2,7co2e
-
-
Torsdag
-
Potatisgnocchi med svamp, grönkål, brynt smör och rostade frön 1,1co2e
-
Ärtsoppa med fläsklägg, mejramskorv, Bistrots pannkakor, sylt och grädde 0,57co2e
-
-
Fredag
-
Citronrisotto med vitlöksrostad pumpa, Grana Padano och pumpafrön 0,8co2e
-
Cevapcici på svensk naturbetesfärs med ajvar, yoghurt, persiljesallad och råstekt potatis 3,7co2e
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41