
Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Synpunkter & önskemål
Vi älskarfeedback
Vi älskar
feedback
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Martin och Servera!
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.

Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 41
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Pannoumigryta med Garam Masala, ingefära, tomat och stekt spenatris 1,43CO2e
-
Gräddig fiskgryta på rimmad sej med purjolök, gröna ärtor och kokt potatis 0,67 CO2e
-
Nötfärslimpa på svensk naturbetesfärs, kantarellgräddsås, krasse och kokt potatis 2.23CO2e
-
-
Tisdag
-
Bakad pumpa med grönkål, örtmajonnäs, fetaost, brynt smör och havreris 0.43CO2e
-
Krämig skaldjurspasta med saffran, Grana Padano och dill 0.55CO2e
-
Indisk kycklingryta med vitlök, tomat, paprika, cashewnötter och Sevan Mahmood basmatiris 0,98CO2e
-
-
Onsdag
-
Pastapesto mad marinerad kronärtskocka, oliver, basilika och Grana Padano 0,34CO2e
-
Rimmad kolja med mandelkrisp, citronsås, gröna ärtor och kokt potatis 0.69CO2e
-
Kronhjortsboeuff med svamp, timjan, smålök, gräslök och potatispuré 3,12CO2e
-
-
Torsdag
-
Massaman grönsakscurry med potatis, tofu, rostade cashewnötter och jasminris 0.42CO2e
-
Souvlakimarinerad svensk karré med tzatziki, Bistrots pommes frites samt oliv- och tomatsallad 1.69
-
-
Fredag
-
Gratinerad getost med rosmarinhonung, timjanrostade rödbetor och ekologisk lins- och machesallad 0.
-
Panerad svensk kyckling tonkatsu med krämig kålsallad, vårlök och jasminris 1,69CO2e
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41