
Martin och Servera
God mat lagad från grunden
Sedan Sabis grundades 1874 har vi jobbat med mat av hög kvalitet. För oss är kärleken till maten central. Det handlar om hur råvarorna produceras, levereras, hanteras och tillagas. På Martin och Servera äter du alltid god mat lagad från grunden av våra kockar. Varmt välkommen!
Upptäck veckans meny längre ned på sidan!

Catering
Vi fixar maten bådetill vardag och fest
Vi fixar maten både
till vardag och fest
Beställ catering från oss för livets alla tillfällen, både privat och i jobbet. Kontakta oss på bistrot@sabis.se för mer information så hjälper vi dig med din beställning.
Synpunkter & önskemål
Vi älskarfeedback
Vi älskar
feedback
Vi vill gärna veta vad just du tycker om Martin och Servera!
Våra gäster är viktiga för oss och vi strävar alltid efter att ge dig en bra upplevelse. Vi uppskattar att få feedback så dela gärna med dig av dina synpunkter och önskemål till oss.

Dagens lunch
Martin & Servera - Vecka 43
God mat lagad från grunden
-
Måndag
-
Sesamrostade morötter med hummus på ekologisk höstärt, grönkål och krispig surdeg 0,65CO2e
-
Kolja i grön curry med vårlök, morot, citrongräs och jasminris 1,25CO2e
-
Klassisk pyttipanna med stekt ekologiskt ägg, Bistrots picklade rödbetor och persilja 1,8CO2e
-
-
Tisdag
-
Västerbottenostpaj med dillpicklad gurka, rostad gulbeta, körvelmajonnäs och rättviksärt 1,1CO2
-
Gräddig musselpasta med fänkål, dill, purjolök och persilja1,6CO2e
-
Jerkmarinerad svensk fläsksida med tomat- och ananassalsa, majscrème och rostad bakpotatis2,5CO2e
-
-
Onsdag
-
Rostad pumpa med krämigt Good Grainkorn, krispig lök, picklad trattis och olivoljevinägrett 0,85C
-
Rimmad sej med brynt smör, räkor, pepparrot, dill och kokt potatis1,7CO2e
-
Kokt svenskt högrev i syrlig dillsås, med morot, dill och kokt potatis 3,9CO2e
-
-
Torsdag
-
Moussaka på ekologiska linser, tomat, aubergine, spenat och Srb Rödbrokig ost 0,9CO2e
-
Tacos på oxhjärta med rostad paprika och lök, avokadoyoghurt, salsa, tortilla och majschips 2,8CO
-
-
Fredag
-
Potatisgnocchi med trattkantareller, pikant tomatsås, basilika, grana padano och rågsmul 1,4CO2e
-
Hoisinmarinerad vaktel med gurka, rödkål, picklad morot och jasminris 2,1CO2e
-
Martin och Servera
Adress & kontakt
- Adress:
Martin och Servera/Restaurang Bistrot
Lindhagensgatan 133
112 51 Stockholm - Kontakt:
Mail: bistrot@sabis.se
Telefon: 072 509 04 10 alt. 08 722 26 41