desktop
phone

Välkommen till Sveriges

Mest prisbelönta mat och serviceföretag

Hej!

Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Med vår långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten! Idag driver vi 25 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker. På Sabis är vi ca 600 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för cirka en miljard kronor per år.

Som ett familjeföretag är vi måna om att ha goda relationer till våra medarbetare. Tack vare att vi är ett Stockholmsbaserat företag med en platt organisation har vi ett nära samarbete med våra enheter. Det gör att vi snabbt agerar och kommunicerar i stort och smått. Det leder till delaktighet och engagemang. Sabis är rankad till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare 2017 i Universum undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. Vi är oerhört stolta över att våra medarbetare tycker att vi är en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Sabis vision är att skapa ”Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten!” På våra restauranger och hotell lagar vi all mat från grunden. Vi jobbar stenhårt med att hitta de bästa råvarorna från utvalda gårdar och leverantörer, med hänsyn till både kvalitet och miljö. Vår satsning på kvalitet och utveckling har gjort att Sabis vunnit ett antal prestigefyllda priser, som det totala guldet i Culinary Olympics 2012 (kategorin Community Catering) samt flera priser till Sabis Fältöversten bl.a. för ”Bästa butik” i Sverige. Välkommen till Sabis värld med ”Passion för mat & möten”.

/Caroline Cederblad, VD & Madeleine Brehmer, ViceVD

Här får du träffa några av våra medarbetare och höra vad de tycker är det bästa med att jobba på Sabis.

Vi har gemensamt tagit fram ett kundlöfte som är basen i vårt dagliga arbete. Som vi alla ska leva efter. Alltid, varje dag.

KUNDLÖFTE
Kunden ska alltid uppleva det här: Du ska alltid känna dig sedd och välkommen. Du ska alltid känna att du kan lita på oss. Du ska alltid känna att vi bidrar med glädje.

ARBETSMILJÖ
Vi strävar efter att ha en arbetsmiljö där våra medarbetare trivs, utvecklas och mår bra både psykiskt och fysiskt. Det kräver att vi hela tiden arbetar med systematiskt arbetsmiljöarbete. Ett stort inslag i det arbetet är jämställdhet och mångfald.

HÖGT MEDARBETARINDEX
Varje år genomför vi en medarbetarundersökning. Medarbetarindex för 2017 var 82. (Kan jämföras med andra större organisationer där snittet är 64). Det som gör oss extra stolta är att vi är starka i vårt värderingsarbete och i vårt ledarskap. Genom att vi mäter arbetsklimat, motivation och ledarskap får vi ett tydligt underlag för att planera och förbättra vår verksamhet.