Till sidans huvudinnehåll

Våra koncept

Vi älskar konceptutveckling

Vi tror att varje kund och marknad är unik. Därför jobbar vi med kundanpassade koncept, som utformas i dialog med våra partners och kunder. Samtidigt älskar vi konceptutveckling och har flera etablerade koncept som kan appliceras på en ny verksamhet - Bistro Sabis och Petite Sabis är exempel på dessa. 

Bistro Sabis Råsunda

Koncept: Bistro Sabis

På Bistro Sabis är fokus på god mat lagad från grunden, med riktigt hög kvalitet. Menyn anpassas efter säsong efter gästernas preferenser och maten serveras på tallrik. Känslan i restaurangen är en klassisk men ändå modern bistro, med inbjudande miljö för luncher, möten och en fika. Här går även att förboka sin lunch i en app, och hämta upp snabbt och smidigt. Bistro Sabis passar bra även i lite mindre lokaler.

Den visuella identiteten är elegant och avskalad, basen är en mörk behaglig grön färg som kompletteras med en färgsprakande rosa. 

Brasserie Sabis Solna

Koncept: Brasserie Sabis

Brasserie Sabis är vårt restaurangkoncept för större fullservicerestauranger. Här finns en bred meny, med en fast del med klassiska favoriter som svensk husmanskost och brasserie-rätter, samt en flexibel del som byts ut varje dag. Brasseriet är en livfull plats med folk hela dagen på frukost, lunch och fika och här är man välkommen att ta ett möte, ha fest och eventbokningar eller hitta sin lunchfavorit. Brasserie Sabis är ett tidlöst brasseriekoncept med brett anslag och en inbjudande, vacker miljö.

Petite Sabis Fältöversten

Koncept: Petite Sabis

Petite Sabis är vårt koncept för färdigmat, café och take-away. Här hittar gästerna gott baristakaffe, fika, genuin färdigmat och hempressade juicer och smoothies - en plats som erbjuder medarbetarna en lösning på sina vardagsbestyr. 

Allt kan avnjutas på plats i en avslappnad miljö eller att ta med, på bild ser ni Petite Sabis Fältöversten, vår första enhet, som kanske bäst beskrivs som en pittoresk Fransk torghandel. 

Den visuella identiteten är lekfull och i en behaglig grön färgskala.