desktop
phone

Vi kan mat & möten

Behöver du hjälp?

Sabis driver idag fem butiker, fem hotell- och mötesplatser, tjugofem restauranger och elva Kaffe & Delis. Vi samarbetar med fastighetsägare, organisationer och företag som söker högkvalitativa etableringar inom mat och möten.

SABIS RESTAURANGER
Vi driver restauranger på kommersiell basis, som operatör eller som service managementuppdrag. Vi tillhandahåller FM-lösningar såsom receptionstjänster, catering, avhämtning, fest och event och digitala lösningar inom mötesbokning. Vi har stor erfarenhet av att driva inspirerande lunchrestauranger för företag som söker hög kvalitet.

Vi söker aktivt nya restaurang- och FM-serviceetableringar inom Stockholmsområdet. Vill du veta mer? Kontakta oss HÄR.

SABIS HOTELL & MÖTEN
Sabis driver fem hotell- och mötesplatser i Storstockholm. Vi har en central bokning med professionella mötesbokare, som hjälper företag att skräddarsy minnesvärda möten, konferenser och events. Vi samarbetar med företag och organisationer som vill ta ett samlat grepp om sina möten, maximera mötets effekt och få hög kvalitet på mat och service.

Är du intresserad av ett samarbete inom möten och konferens, kontakta affärsområdeschef Michael Lerner.

SABIS BUTIKER
Sabis driver fem butiker i Stockholmsområdet. Vi har ett franchiseavtal med Hemköp och samarbetar kring inköp, logistik och kundkort. Sabis Fältöversten är vår flaggskeppsbutik, bland annat med eget stenugnsbageri, eget kök och Sveriges första ostrum. Vår butik Hemköp Gullmarsplan genomgick 2016 en total transformation, men helt nytt koncept för att tilltala den urbana målgruppen söder om söder. Vi jobbar aktivt med design och affärsutveckling för att skapa butiker som är unika, personliga och ge bästa möjliga kundupplevelse på den lokala marknaden.

Vi söker nya etableringar inom Stockholmsområdet. Kontakta Johannes Andvaller, affärsområdeschef butik.