Till sidans huvudinnehåll

Sabis öppnar ny butik i Sickla

Mat- och serviceföretaget Sabis expanderar och öppnar ny matbutik i Sickla. Butiken byggs i Sickla Galleria, som ägs av Atrium Ljungberg, och kommer ingå i Sabis samarbete med Axfood och heta Hemköp Sickla.
Artikel-bild
Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg och Madeleine Brehmer, vd Sabis. Foto: Daniel Roos

Mat- och serviceföretaget Sabis expanderar och öppnar ny matbutik i Sickla. Butiken byggs i Sickla Galleria, som ägs av Atrium Ljungberg, och kommer ingå i Sabis samarbete med Axfood och heta Hemköp Sickla.

Vi skapar en butik med 1700 m2 matglädje, inspiration och riktigt bra färdigmat. Här erbjuds snabb och enkel hjälp i vardagen men också en personlig upplevelse, unikt utbud och hög servicegrad. Med Hemköps starka marknadserbjudande och Sabis personliga touch blir det ett mycket starkt alternativ för matintresserade och medvetna konsumenter, säger Madeleine Brehmer, VD Sabis.

    Den nya butiken ligger vid den västra entrén till Sickla Galleria. Fullt utbyggt beräknas Sickla bli en av landets större knutpunkter för kollektivtrafik.

    – Vi vill stärka erbjudandet i Sickla Galleria med en riktigt bra livsmedelsbutik. Sickla är i en expansiv fas där såväl bostäder som kontor utvecklas och det gör att behovet av service ökar. Valet föll på Sabis som vi tycker är en duktig aktör på Stockholms dagligvarumarknad. Att ha ett starkt familjeföretag med tydlig entreprenörsanda på platsen är helt rätt i den mix vi vill erbjuda, säger Annica Ånäs, VD Atrium Ljungberg.

    Sabis har stor erfarenhet av att driva butiker med stark lokal anpassning i bostadnära områden. I dagsläget driver man ytterligare fem Hemköpsbutiker i Storstockholmsområdet.

    Vi är väldigt glada över denna nyetablering. Sickla är en spännande plats, med stor planerad tillväxt och en målgrupp som har höga krav på kvalitet och service. Att hela området ägs och förvaltas av Atrium Ljungberg gör att detta känns extra bra då de, liksom vi, jobbar långsiktigt och nära sina kunder, säger Sabis VD Madeleine Brehmer.

      För mer information, kontakta;

      Madeleine Brehmer, VD och ägare Sabis AB
      madeleine.brehmer@sabis.se
      070-8541774

      Annica Ånäs, VD Atrium Ljungberg
      Annica.Anas@al.se