Till sidans huvudinnehåll

Vintererbjudande på Fenix Sthlm

Konferens på exklusiva Fenix Sthlm

Samla teamet på Fenix Sthlm, en social och modern mötesplats som välkomnar dig med utvald design och generösa takhöjder. Just nu har vi ett unikt erbjudande där pausaktiviteten ”Nattduellen” ingår när du bokar ett av våra dagskonferenspaket!

Vintererbjudande på Fenix Sthlm

Konferens medpausaktivitet

Ta del av våra konferenserbjudanden! 

Heldagspaket med pausaktivitet - 795 kr per person exklusive moms
I erbjudanden ingår lokalhyra, förmiddagsfika med ett urval av frallor, yoghurt och energishots, lunch i restaurangen eller stående mingellunch, eftermiddagsfika med ett urval av olika fikabröd, pausaktiviteten Nattduellen samt kaffe, frukt, vatten och godis under hela dagen. 

Halvdagspaket med pausaktivitet - 595 kr per person exklusive moms
I erbjudandet ingår lokalhyra, förmiddagsfika eller eftermiddagsfika med ett urval av olika tilltugg, lunch i restaurangen eller stående mingellunch och pausaktiviteten nattduellen.

Vill ni addera det lilla extra? Avsluta dagen med en after work i takbaren med utsikt över Stockholms takåsar. Vi hjälper er att skräddarsy mötesdagen ut efter era önskemål!

Vintererbjudande på Fenix Sthlm

Pausaktiviteten Nattduellen

Nattduellen är ett reaktionsspel som går ut på att vara först med att ta den stav som släcks utav 5 stavar. Utmana kollegorna och utse konferensens konferensare som vinner ett pris från vårt bageri i Delin

Vintererbjudande på Fenix Sthlm

Bokning

Kontakta oss på fenix@sabis.se och ange koden "HANDSLAGE" när du gör din bokning för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet gäller vid bokning av konferens till och med 31 Mars 2024. Gäller endast nya bokningar.