Till sidans huvudinnehåll

Kickoff

Minnesvärda upplevelser med kollegorna

Ta med kollegorna på en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder flera möjligheter på våra destinationer och skräddarsyr er vistelse för att det ska passa just er. Lämna vardagen på kontoret och upplev ett miljöombyte för en energiboost. Vi erbjuder kickoff för både små och stora grupper.

Våra destinationer Smådalarö Gård Hotell & Spa, Krusenberg Herrgård och Fågelbrohus finner du strax utanför Stockholm. Önskar ni att ha er kickoff i centrala Stockholm erbjuder vi festvåningen WGC24.

Kickoff

Samla energimed teamet

Samla energi och annordna kickoff på någon utav våra destinationer. Här njuter ni av upplevelser inom gastronomi, aktivitet och avkoppling.

Upptäck våra destinationer

Smådalarö Gård Hotell & Spa

50 minuter från Stockholm City
80 minuter från Arlanda
110 Hotellrum
12 event- och möteslokaler

Krusenberg Herrgård

45 minuter från Stockholm City
20 minuter från Arlanda 
60 hotellrum
10 event- och konferenslokaler

Fågelbrohus

40 minuter från Stockholm City
70 minuter från Arlanda
72 hotellrum
14 event- och konferenslokaler

WGC24

Middag och fest på takvåningen WGC24

Med en unik historia, spännande arkitektur och en fantastisk vy över Stockholm är WGC24 den perfekta platsen för er middag eller fest. 

Aktiviteter

Stort utbudav aktiviteter

Fyll er kickoff med aktiviteter, bygg teamkänsla och förbättra ert samarbete i gruppen. Vi har ett generöst utbud av aktiviteter på våra destinationer, både avkopplande aktiviteter men även endorfinhöjande.

På våra destinationer har ni alltid nära till naturen och här finner ni padelbanor, golfbanor, tennisbanor, bastur och spaavdelningar. Vi erbjuder även segling, ribbåt, smakduell, isskulpetering och en hel del andra aktiviteter.

Mat & dryck

Passion för mat & service 

Vår vision på Sabis är att skapa Sveriges bästa kundupplevelser varje dag. På våra destinationer äter ni alltid god mat lagad från grunden på noga utvalda råvaror. 

Kontakt

Kontakta oss på konferens@sabis.se så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse!