desktop
phone

Våra affärsområden

Butik – restaurang – hotell & möten

Affärsområden

SABIS BUTIKER

Sabis driver idag fem butiker i Stockholmsområdet. Vi samarbetar med Hemköp och har gemensamt bonuskundprogram och inköp, men äger och driver våra butiker i egen regi.

Vår största butik är Sabis Fältöversten – Sveriges mest prisbelönta matbutik. Förutom våra diplomerade fisk- och charkavdelningar hittar du också landets första ostrum och ett äkta stenugnsbageri. I butiksrestaurangen Petite Sabis just utanför butiken, vid butiksköket ”Spisen” och i delidisken finns hemlagad färdigmat, lagad från grunden av Sabis egna kockar, från bra råvaror utan tillsatser.

I våra butiker Hemköp Tullinge, Hemköp Gullmarsplan, Hemköp Fruängen och Hemköp Näsbypark hittar du ett noga utvalt sortiment, anpassat för den lokala marknaden. Vi strävar efter att ge den bästa kundupplevelsen, att det ska gå enkelt och smidigt att handla och att bygga bra relationer med våra kunder, med att exempelvis ta hem varor som de efterfrågar. Butikerna har ett fokus på bra frukt och grönt, färdigmat, färskvaror och bra erbjudanden.

SABIS HOTELL & MÖTEN
Sabis Hotell & Möten driver hotell- och mötesverksamhet. Våra tre hotell FågelbroHus på Värmdö, Krusenberg Herrgård utanför Knivsta och Smådalarö Gård på Dalarö är alla fyrstjärniga. Vi driver även två citynära dagkonferensanläggningar; Solna United och Wenner-Gren Center.

Med gemensam bokning kan våra säljare hjälpa kunderna att hitta rätt lokal, mat, aktiviteter och upplägg för konferens, fest, event eller weekend.

SABIS RESTAURANGER
Sabis Restauranger driver 25 restauranger och 12 caféer, samt en omfattande cateringverksamhet. En del av våra restauranger är öppna för allmänheten och andra endast för företagets medarbetare samt dess gäster. Kvalitet och service har varit våra ledord i decennier och idag samarbetar vi med många av Sveriges mest kvalitetskrävande organisationer, såsom Regeringskansliet, Carnegie, Skandia och Länsförsäkringar.

Vi är intresserade av dig som har passion för mat och möten och hög entreprenörsanda. Hos oss arbetar du med kvalitet, tradition och innovation under kreativ frihet.

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer