desktop
phone

Information avseende COVID-19

och coronaviruset

Utökade om- och avbokningsregler

På Sabis vill vi att du som gäst alltid ska känna dig välkommen hos oss. Till oss kommer du för att mötas, må bra och äta gott och vi vill att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss även under tiden med restriktioner på grund av coronaviruset (COVID-19). Vår högsta prioritet är, som alltid, våra gästers och medarbetares hälsa och välbefinnande. Nedan följer information om vad vi gör för att öka säkerheten och minska spridning av eventuella virus.

RUTINER OCH HANTERING

Med anledning av Coronaviruset, vill vi på Sabis Restauranger, Hotell & Möten och Butiker informera om att vi följer situationen noga och håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Vi arbetar löpande och aktivt med att anpassa oss efter rådande situation, för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Vi kan erbjuda er att abonnera och vara själva på våra anläggning eller i egna matsalar om så önskas. Vi kan även servera måltider istället för buffé. Vi lyssnar in era önskemål! Gäller på nybokningar och tillsvidare.

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta våra kundproffs med frågor! Har ni frågor till oss gällande bokningar/beställningar och coronaviruset – till exempel ytterligare önskemål om säkerhetsåtgärder eller matservering – hör av dig till oss så ska vi göra allt vi kan för att möta dessa önskemål.

bokningen@sabis.se | 08-522 06 100

Information om COVID-19 (Coronaviruset). Stäng Läs mer